Економіка

Фонд держмайна продає дві недобудови в селі Житомирської області: лікарню та банно-пральний комбінат

28 November 2016, 10:18

Фонд державного майна України виставляє на аукціон два недобудовані об’єкти, які знаходяться на вул.Садовій в селі Івниця Андрушівського району Житомирської області.

9 грудня відбудуться торги по об’єкту незавершеного будівництва – дільнича лікарня разом із земельною ділянкою. Стартова ціна – 772 тис. 556,40 грн.

«Двоповерхова цегляна будівля загальною площею 3 183,7 м2, фундамент та перекриття – залізобетонні, стіни та перегородки – цегляні, інженерні мережі – відсутні, рівень будівельної готовності – 30 %. Об’єкт розташований у периферійній частині населеного пункту поруч із дорогою з твердим покриттям. Поряд розташовані житлові будинки малоповерхової забудови. Відомості про земельну ділянку: загальна площа – 1,8526 га, кадастровий номер земельної ділянки 1820384800:01:005:0105, цільове призначення – для будівництва та обслуговування закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги», - зазначається в інформації про об’єкт на сайті ФДМУ.

Умови продажу об’єкта:

завершити будівництво об’єкта та ввести його в експлуатацію протягом п’яти років з моменту підписання акта приймання-передання з можливою зміною його первісного призначення;

забезпечити вимоги екологічної безпеки, охорони навколишнього природного середовища під час добудови та подальшого введення в експлуатацію об’єкта незавершеного будівництва;

протягом трьох місяців з моменту підписання акта приймання-передання здійснити державну реєстрацію переходу права власності на об’єкт незавершеного будівництва та земельну ділянку в установленому законом порядку;

подальше відчуження об’єкта незавершеного будівництва та земельної ділянки, на якій розташований цей об’єкт, можливе лише за умови збереження для нового власника об’єкта незавершеного будівництва зобов’язань, визначених договором купівлі-продажу, виключно за згодою РВ ФДМУ по Житомирській області, яке здійснює контроль за їх виконанням;

використовувати земельну ділянку відповідно до цільового призначення та у випадку необхідності самостійно вирішувати питання щодо зміни її цільового призначення згідно з чинним законодавством України.

 

16 грудня на аукціоні планують продати ще один об’єкт незавершеного будівництва – банно-пральний комбінат разом із земельною ділянкою. Стартова ціна – 329 тис. 312,40 грн.

«Банно-пральний комбінат розташований в серединній частині населеного пункту та складається з банно-прального комбінату (літ. А-2) – двоповерхова цегляна будівля з підвалом загальною площею 918,8 м2, фундамент – залізобетонні блоки, перекриття – залізобетонні плити, інженерні мережі – відсутні, ступінь будівельної готовності – 66 %; будівлі (літ. Б-1) – одноповерхова цегляна будівля загальною площею 47,8 м2, фундамент стрічковий, бутобетоний, перекриття – залізобетонні плити, інженерні мережі відсутні, ступінь будівельної готовності – 66 % та пожежних резервуарів – наявні лише залишки залізобетонних конструкцій. Відомості про земельну ділянку: загальна площа – 0,5700 га, кадастровий номер земельної ділянки 1820384800:01:005:0104, цільове призначення – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови», - інформує ФДМУ.

Умови продажу об’єкту такі ж, як і для недобудованої лікарні.

 

Фото з сайту ФДМУ

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі