Місто

У центрі Житомира до 10 грудня хочуть ввімкнути святкову ілюмінацію

28 November 2016, 15:22

До 10 грудня на центральних вулицях міста Житомира планують ввімкнути святкову ілюмінацію.

Про це 28 листопада під час позачергового засідання виконавчого комітету міськради повідомив заступник Житомирського міського голови Олександр Фещенко.

«Встановлюється. Плануємо до 10 числа (грудня, – ред.) включити», – сказав він.

Разом з тим мер міста Сергій Сухомлин підкреслив, що це буде нова та цікава ілюмінація:

«Я думаю, що буде достатньо гарна нова ілюмінація у нашому місті. Основні вулиці – це Київська, Бердичівська та Театральна, а також вхід на Михайлівську. Там буде дуже цікаво: і сніжинки, і люстри, і все що завгодно».

Також члени виконкому погодили звернення до підприємців щодо оформлення міста Житомира до новорічних і різдвяних свят. Це рішення підтримали всі 16 присутніх членів виконкому (загалом склад виконкому налічує 25 осіб).

«У свій час колись було вже таке звернення від виконкому до підприємців. Підприємці дуже гарно відгукнулися: вони почали прикрашати свої вітрини, дерева біля своїх магазинів, офісів. І, враховуючи досвід інших міст, які також роблять такі заходи перед новорічними і різдвяними святами, ми пропонуємо звернутися відкритим листом до шановних підприємців з проханням створити радісний новорічний настрій для жителів і гостей міста Житомира, святково прикрасили офіси, будівлі, вітрини магазинів, заклади ресторанного господарства новорічними композиціями, гірляндами, штучними ялинками, а також провести роботу з упорядкування власних і прилеглих до об’єктів територій», – пояснила керуюча справами міськвиконкому Ольга Пашко, зачитавши текст звернення.

Як повідомляв Житомир.info, аналогічне звернення влада Житомира приймала й минулого року. Фоторепортаж про те, як виглядали прикрашені вітрини магазинів і будівлі офісів у 2015 році, можна подивитися тут.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі