Суспільство

Житомирський інститут медсестринства отримав гран-прі на міжнародній виставці та звання «Лідер вищої освіти України»

30 November 2016, 10:15

КВНЗ «Житомирський інститут медсестринства» взяв участь у міжнародній виставці «Освіта та кар’єра – 2016». На численних конкурсах, які проходили в межах виставки, науково-педагогічні працівники інституту презентували понад 40 навчально-методичних матеріалів.

Про це повідомляє прес-служба КВНЗ «Житомирський інститут медсестринства»

«У цій виставці взяли участь національні університети та інші вищі навчальні заклади з різних регіонів України, а також понад 70 престижних іноземних ВНЗ. Тому конкурувати, звичайно, було складно», - звітує проректор з навчальної роботи КВНЗ «Житомирський інститут медсестринства» Світлана Вікторівна Гордійчук.

Делегація КВНЗ «Житомирський інститут медсестринства» повернулася з виставки не з пустими руками. Ознайомившись із представленими навчально-методичними розробками, дослідженнями, ін. та проаналізувавши їх, конкурсне журі визначило переможців у різних номінаціях. КВНЗ «Житомирський інститут медсестринства» здобув гран-прі в номінації «Інноваційний розвиток освіти та сучасні педагогічні технології» та був удостоєний почесного звання «Лідер вищої освіти України».

Фото КВНЗ «Житомирський інститут медсестринства»

Як повідомляв Житомир.info, у 2015 році ректора інституту медсестринства хотіли нагородити за заслуги перед Житомиром.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі