ДОПОМОГА

Родина онкохворого житомирянина, якому ампутували кінцівку, просить про допомогу

3 December 2016, 18:45

П’ятдесятирічний житомирянин Анатолій Мельниченко вже три роки бореться із важкою хворобою. У нього онкологія тазостегнового суглобу. Він переніс вже три операції на нозі, а нещодавно довелося ампутувати і ліву ногу, і частину тазу. Операцію проводили у Київському інституті раку. Тепер чоловіка мучать сильні болі, але найприкріше те, що хвороба не відступила і продовжує прогресувати. Анатолію необхідний курс новітньої хіміотерапії у Кіровограді, але перед цим необхідно пролікувати больовий синдром.

Небагата родина Мельниченків просить людей допомогти коштами, щоб рідна їм людина змогла пройти курс лікування в одному з медзакладів Харкова, і тільки після лікування больового синдрому можна буде говорити про чергову хіміотерапію.

«Зараз Анатолій удома, але його стан важкий. Раніше він ходив із паличкою, тепер на милицях. Усі три роки нам, хто скільки міг, допомагали родичі, але їхня допомога не безкінечна. Вони теж втомилися і не мають зайвих грошей. Тож просимо усіх небайдужих людей допомогти коштами, щоб полегшити страждання нашого чоловіка й батька й дати надію на одужання», - каже дружина Валентина Олександрівна.   

Єдиний син Анатолія Костянтин також докладає всіх зусиль для його видужання.

Картка ПриватБанку 5168 7420 6487 6414 на імя дружини Мельниченко Валентини Олександрівни, її телефон (096) 503 02 14.

Анатолій Мельниченко

Висновок рентгенолога Національного інституту раку від 22 листопада 2016 року

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі