Суспільство

Консалтинговий центр «Всесвіт» - тільки у грудні ціна метра квадратного нижче, ніж у забудовника

6 December 2016, 09:35

 Бажаєш придбати квартиру в новобудові і насолоджуватися життям у новому, теплому і затишному будинку? А може хочеш жити окремо від батьків і зберегти теплі родинні стосунки? Бажаєш мати індивідуальне опалення і сам контролювати витрати на тепло?

Але сумніви стосовно забудовника не дають здійснити мрію? Страхи щодо його недобросовісності, недобудованого чи не зданого в експлуатацію житла турбують багатьох мешканців Житомира та області. Ці побоювання цілком виправдані, адже далеко не всі забудовники пройшли перевірку часом. Що робити? Кому довіритися і як обрати найвигідніший варіант серед безлічі пропозицій? Як не розгубитися і прийняти вірне і надзвичайно важливе для вас рішення?

Саме для вас консалтинговий центр «Всесвіт» пропонує свої послуги, щоб ви змогли втілити свої мрії і бажання у життя. Основний принцип нашої роботи – співпраця з надійними і перевіреними забудовниками, тими, які вже на справі заслужили довіру.

Для наших клієнтів  ми надаємо персональні безкоштовні консультації з можливістю виїзду на об’єкт.  Наш досвід у місті Хмельницькому говорить сам за себе – понад 600 задоволених клієнтів, більш ніж 30.000 реалізованих квадратних метрів житлової та комерційної площі. Це такі відомі об’єкти у Хмельницькому як «Корона», «Форрест», «Дорадо».

Сьогодні консалтинговий центр «Всесвіт» у м. Житомирі рекомендує нашим клієнтам квартири від ЖК «Полісся» по вулиці Вільський шлях, 14. Цей забудовник має повний пакет дозвільних документів для будівництва і здачі в експлуатацію. З квітня 2016 року вже збудовано 2 черги по 12 поверхів, а в кінці листопада розпочали будівництво 3-ї черги.

Ми продовжуємо нашу роботу щодо перевірки інших забудовників м. Житомира, будемо інформувати вас про стан справ на інших будівельних майданчиках.

Консалтинговий центр «Всесвіт» проводить різноманітні акції та розробляє програми, спрямовані на повне задоволення потреб клієнтів. Лише до кінця грудня у «Всесвіті» і тільки для наших клієнтів ціна метра квадратного нижче, ніж у забудовника. Поспішайте отримати свою безкоштовну консультацію та придбати житло у новобудові!

Щоб переконатися у цьому, завітайте до нашого офісу за адресою: м. Житомир, вул. Київська, 77, Глобал.UA (вхід з вулиці Київської, біля Бізнес-центру). Контактні номери телефонів: (097)3 808-808, (093)7 808-808.

Консалтинговий центр «Всесвіт» - не зволікай, купуй вигідно!

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі