Місто

Грамоти, пам’ятні сувеніри та 12-кілограмовий торт – як у Житомирі вітали волонтерів

6 December 2016, 09:54

5 грудня в приміщенні Житомирської облдержадміністрації почесними подяками та пам’ятними табличками відзначили волонтерів Житомира та області. Загалом на відзначення Міжнародного дня волонтера запросили майже півсотні благодійників, які впродовж останніх трьох років не перестають допомагати Збройним силам України.

«Завдяки вам, завдяки такому потужному волонтерському руху, сьогодні про Україну знають в усьому світі, тому що так як волонтери, а особливо волонтери Житомирщини, допомагали нашій українській армії, Збройним Силам України, я думаю, такого ні одна область не робила, як те робимо ми. Хай те все добро, яке ви несете людям, нехай воно вам завжди повертається сторицею», – звернувся із привітальним словом до присутніх голова Житомирської ОДА Ігор Гундич.

Самі нагороджені волонтери кажуть, приємно здивовані оригінальністю привітання. Хоча грамоти та подяки – це не головне в їхній роботі.

«Безумовно, подяки і грамоти такого рівня не є найголовнішими, – найголовнішими є якісь слова вдячності. Це результат твоєї роботи. А такі грамоти є приємними, але не більше ніж пам’ять. Тобто через якийсь там час подивитись, що вони є. Але не більше», – переконана волонтер Віта Демусь.

«Тут зібрались ті люди, які дійсно працюють і роблять, тобто, це не ті волонтери, які кричать, що вони волонтери. Я думаю, що кожному було приємно отримати таку табличку. Оригінальне насправді привітання, незвичне. Чи можна вважати це визнанням, чи не визнанням? Важко сказати, я думаю насправді не так вже і важливо. Важливо, що в день волонтера люди, які працюють, які вкладають в цю справу, якщо не більшу частину свого життя, то половину точно, що їх знають і про них пам’ятають. Насправді це важливо», - вважає волонтер Тетяна Сиропятова.

Окрім подяк та пам’ятних нагород житомирських волонтерів пригостили 12-кілограмовим тортом, який спекли спеціально до Міжнародного дня волонтера.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі