Влада

У Бердичеві президент України збирається вручити прапор 142 навчально-тренувальному центру ССО

6 December 2016, 13:51

Президент України Петро Порошенко 6 грудня відвідає місто Бердичів, де вручатиме прапор 142-му навчально-тренувальному центру Сил Спеціальних Операцій.

Про це глава держави повідомив 6 грудня під час церемонії вручення державних нагород з нагоди Дня Збройних Сил України у Маріїнському палаці.

«А прямо звідси я разом із командуванням, з міністром оборони, начальником Генерального штабу вирушаю до Бердичева для того, щоб вручити бойовий прапор 142-му навчально-тренувальному центру новостворений потужних Сил Спеціальний Операцій. Ми з вами завершуємо створення цього роду, створивши їх абсолютно з нуля, побудувавши його у чіткій відповідності зі стандартами НАТО. Уявіть собі, що лише два роки тому у нас не було ні високомобільних десантних військ, а зараз – це слава українського війська. У нас не було сил спеціальних операцій, па зараз вони таке є гордістю і виконують абсолютно нові та інші функції», – сказав Порошенко.

Як повідомляв Житомир.info, 27 жовтня в сесійній залі Житомирської облради президент Петро Порошенко представив нового голову ОДА Ігоря Гундича. А 2 серпня під час урочистостей з нагоди дня ВДВ президент вручив військовослужбовцям державні нагороди, а чотирьом воїнам-десантникам – ордери і ключі від нових квартир.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі