Суспільство

У День Збройних сил України в райцентрі Житомирської області відкрили меморіальну дошку учаснику АТО Сергію Порозінському

7 December 2016, 09:45

6 грудня у Хорошівській гімназії відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки Сергію Порозінському – випускнику даної школи, герою, який загинув під час бойових дій в зоні АТО, захищаючи цілісність і недоторканість нашої держави.

Про це пише сайт Хорошівської районної ради.

«Відкрили меморіальну дошку мама Світлана Олександрівна та брат Сергія. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих героїв», - йдеться у повідомленні.

Голова районної ради Андрій Ющенко висловив велику вдячність батькам, вчителям за те, що виховали гідного сина, справжнього патріота України, який віддав за неї життя.

«Відтепер всі ми, переступаючи поріг школи, будемо зустрічатися з поглядом нашого земляка Сергія Порозінського, будемо запитувати самих себе: «А що я зробив для своєї Батьківщини?», - сказав Андрій Ющенко.

Як повідомляв Житомир.info, 5 грудня меморіальну дошку загиблому майору 30-ї окремої механізованої бригади Олегу Єрмаку встановили на фасаді школи №26, де вчився боєць.

Фото з сайту Хорошівської районної ради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі