Суспільство

У Радомишлі відкрили меморіальну дошку військовослужбовцю Павлу Півоваренку, який загинув під Іловайськом

7 December 2016, 12:11

У місті Радомишль Житомирської області 6 грудня відкрили меморіальну дошку учаснику АТО Павлу Півоваренку, який загинув під Іловайськом.

Про це пише сайт Радомишльської РДА.

«6 грудня 2016 року в день свята Збройних сил України відбулася урочиста і водночас хвилююча подія: на будівлі Радомишльського ліцею була відкрита меморіальна дошка пам’яті нашому земляку, воїну-захиснику, патріоту, полковнику Павлу Васильовичу Півоваренку, який загинув під час проведення антитерористичної операції на сході країни під Іловайськом. Наш земляк, учень цього ліцею, Павло Півоваренко, був справжнім патріотом, який боровся за суверенітет та цілісність України і віддав життя за мир та спокій на рідній землі.

В урочистому заході взяли участь голова райдержадміністрації В.Тетерський, голова районної ради О.Потієнко, заступник голови районної ради Міхненко В.В., міський голова Соболевський О.В., дружина та близькі Півоваренка П.В.,учасники АТО, працівники військкомату, вчителі та учні ліцею, громада міста. Пам’ять героя вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіальної дошки, встановленої на будівлі навчального закладу», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у День Збройних сил України в райцентрі Житомирської області відкрили меморіальну дошку учаснику АТО Сергію Порозінському.

Фото з сайту Радомишльської РДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі