Місто

У Житомирському державному університеті розпочався тиждень менеджменту та туризму

12 December 2016, 15:41

Круглі столи, онлайн-конференції та семінари-тренінги – у Житомирському державному технологічному університеті розпочався вже традиційний тиждень менеджменту та туризму. Подібні заходи в навчальному закладі проходять вже вп’яте та стали звичними для студентів та викладачів кафедри менеджменту організацій і адміністрування.

«Сьогодні кафедра опікується двома спеціальностями - це менеджмент і туризм. Ми сьогодні маємо дуже потужні міжнародні зв’язки, ми маємо можливість міжнародного стажування студентів закордоном. Це подвійні дипломи, які студенти можуть отримувати навчаючись паралельно в двох університетах: в нашому та в одному із європейських. Ну, і багато чого іншого, що позитивно характеризує кафедру. Ми стали членами асоціації менеджменту і це свідоцтво ще раз підтверджує високу якість підготовки наших фахівців, студентів. Воно дає нам можливість інтегруватися у всеукраїнські процеси підготовки фахівців за спеціальністю «Менеджмент» і долучатись до усіх тих освітніх та наукових програм, які на сьогодні започатковані», - каже ректор ЖДТУ Віктор Євдокимов.

В рамках тижня менеджменту та туризму в Житомирському державному технологічному університеті викладачі та студенти проведуть ряд майстер-класів, лекцій та зустрічей із успішними представниками бізнесу.

«Це круглий стіл із менеджерами, випускниками, які стали успішними, з директорами підприємств, які будуть говорити нам про те, чому вони стали успішними і що для того потрібно робити. Окрім того ми плануємо проведення онлайн-конференції, це буде міжнародна конференція. Сьогодні вже надійшло близько 120 тез. Представники Таджикистану, Польщі, Білорусії, Болгарії написали свої наукове бачення стосовно проблематики, яка є в сфері менеджменту та туризму сьогодні. У нас також буде презентація бізнес-проектів нашої бізнес-школи практичного менеджменту», - розповідає завідувач кафедри менеджменту організацій і адміністрування ЖДТУ Галина Тарасюк.

Окрім цих запланованих заходів у ЖДТУ анонсували відкриття студентського екскурсійного бюро, яке відбудеться 13 грудня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі