Події

У Бердичівському районі двоє чоловіків хотіли здати на металобрухт залізничні колії

13 December 2016, 15:07

Правоохоронці застали обох бердичівлян на залізничному полотні недіючої колії сполученням с. Рея – с. Райки, де ті встигли демонтувати частину комплектуючих. Чоловіків затримали. Нині розпочато кримінальне провадження.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Під час відпрацювання території обслуговування неподалік с. Реї інспектори превентивного блоку звернули увагу на чоловіків, які копирсалися на залізничній колії. Виявилося, за допомогою підручних засобів вони її демонтували і вантажили в автомобіль металеві частини. Чоловіки вже встигли спакувати 47 болтів кріплення, по 16 гайок і граверів та 6 металевих деталей», – йдеться у повідомленні.

Працівники слідчо-оперативної групи, які прибули на місце події, встановили особи незнайомців. Ними виявилися 32-х та 41-річний місцеві жителі. Чоловіки пояснили, що вирішили підзаробити, здавши усе демонтоване до пункту прийому металобрухту.

Болти кріплення, гайки та металеві комплектуючі, а також автомобіль, у який вантажилось викрадене, поліцейські вилучили.

«За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікам може загрожувати до 5 років позбавлення волі», – зазначила начальник Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області двоє чоловіків розібрали залізничну колію, яка вела до військового полігону.

Фото з сайту ГУ НП

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі