Місто

У день відкриття головної ялинки школи Житомира закривають на карантин

14 December 2016, 15:30

У Житомирі у зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації з 19 грудня застосують обмежувальні заходи (карантин) у всіх школах.

Ситуація із захворюваністю в Житомирі була оприлюднена 14 грудня під час оперативної наради, яку провів заступник Житомирського міського голови Матвій Хренов.

«Ми повинні працювати на упередження. Давайте закриємо на 7 днів. Якщо будемо потім бачити, що грип прогресує – продовжимо», - запропонував Матвій Хренов.

«Маємо обмежувати заходи у гуртках», - запропонував начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Микола Дідківський.

«У чотирьох дітей висіяли грип А, епідемія не понижається, а навпаки»,- сказав заступник начальника ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» Іван Киричук.

На засіданні оперативного штабу одноголосно було вирішено призупинити навчальний процес у школах міста з 19 грудня по неділю, 25 грудня. У наступну п’ятницю, 23 грудня, оперативний штаб знову планує зібратися, аби визначитися, чи надалі продовжувати обмежувальні заходи в школах.

Нагадаємо, в кількох районах Житомирської області у зв’язку з почастішанням випадків захворювання дітей школи вже закрили на карантин.

Як повідомляв Житомир.info, головну ялинку Житомира відкриватимуть 19 грудня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі