Політика

У Житомирі представили членів команди «Руху Нових Сил» Міхеїла Саакашвілі

14 December 2016, 18:30

Нульова толерантність до корупції, повне очищення державного апарату та ряд інших безкомпромісних реформ – саме такі основні цілі бачать перед собою представники «Руху Нових Сил». Про це під час прес-конференції у Житомирі повідомив представник організаційного комітету «Руху» Давид Сакварелідзе. Грузинський реформатор представив ініціативну групу «Руху Нових Сил» у Житомирській області. За словами Давида Сакварелідзе «Рух» ретельно підбирає однодумців, репутація яких не заплямована участю у корупційних схемах. Колишній заступник Генерального прокурора України переконує: Житомир не став винятком, бо до ініціативної групи увійшли небайдужі та чесні люди.

«Сьогодні в Україні історичний час, коли всі відчувають, що без об'єднання здорових соціально активних українців неможливо буде зробити суттєвий прорив, який потрібен для прогресу. Ми раді, що в Житомирі нам вдалося знайти спільні цінності, в першу чергу, і створити першу ініціативну групу «Руху Нових Сил», яка заявить про себе конкретними діями. Ми та політична сила, яка не буде виправдовуватися чому вона пішла в політику, тому що іншої можливості мати доступ до механізмів конкретних змін в країні не існує. На жаль. Тому ми будемо займатися, випромінювати компетенцію і радикальний настрій на зміну в країні. Конкретними діями. Ми не ті люди, які хочуть, щоб Україну жаліли, ми хочемо, щоб її поважали як сильну і поважаючу себе державу, де нарешті в політику прийдуть правильні компетентні люди», - розповідає представник організаційного комітету «Руху Нових Сил» Давид Сакварелідзе.

Роман Котюк, Сергій Котвицький та Олександр Дмитрук, які увійшли до складу ініціативної групи «Руху Нових Сил» в Житомирській області переконані: зараз надзвичайно важливо об’єднати людей, які хочуть змінити країну.

«В першу чергу нам потрібно зробити правильний майданчик для спілкування. Для того, щоб сформувати подальшу нашу роботу, практичну роботу. Я знаю, що потрібно робити і як далі рухатись. Але я – це ще не все. Має бути команда людей, яка повинна випрацювати правильну стратегію. Ми зараз в ситуації «Deja Vu», ми просто розчаровані і ми нікому не віримо. На сьогоднішній день зробити цей переворот психологічний, це наша перша задача. Щоб люди прийшли до тебе і ми змогли би цей майданчик розшити, зробити дієвим, якісним. Бо закрите суспільство мене не влаштовує. Я би хотів, щоб це була класна і відверта команда людей, які «заточені» на гарну перспективу і на хороше майбутнє», - каже представник ініціативної групи «Руху Нових Сил» у Житомирській області Олександр Дмитрук.

Наразі представники «Руху Нових Сил» формують статут політичної партії та планують після Нового року провести установчий з’їзд.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі