Влада

Мер Житомира розпорядився призупинити навчання в школах та позашкільних закладах

16 December 2016, 11:10

Сергій Сухомлин розпорядився призупинити навчання в житомирських школах та позашкільних закладах.

Розпорядження міського голови «Про тимчасове призупинення навчально-виховного процесу в загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах, навчально-виховних комплексах міста Житомира» опубліковане на сайті Житомирської мерії 15 грудня 2016 року.

«На виконання рішення міської комісії з питань ТЕБ і НС від 12 грудня 2016 року, відповідно до листа Житомирського міськрайонного відділу ДУ «ЖОЛЦ МОЗ України» від 15.12.2016 року №01/03-1576 «Про стан захворюваності грипом та ГРВІ серед населення м. Житомира станом на 15.12.2016р.» та з метою попередження розповсюдження грипу та ГРВІ в підпорядкованих управлінню освіти міської ради навчальних закладах:

1.Тимчасово призупинити з 19 по 24 грудня 2016 року навчально-виховний процес у міських загальноосвітніх школах, гімназіях, ліцеях, колегіумі, приватних навчальних закладах, позашкільних навчальних закладах (дитячо-юнацьких спортивних школах, центрі творчості дітей і молоді, міському центрі науково-технічної творчості учнівської молоді, школі юних десантників, школі хореографічного мистецтва «Сонечко»).

2.Тимчасово призупинити з 19 по 24 грудня 2016 року навчально-виховний процес у 1-4 класах навчально-виховних комплексів.

3.Рекомендувати керівникам професійно-технічних навчальних закладів м. Житомира, КЗ «Житомирський ліцей-інтернат для обдарованих дітей» Житомирської обласної ради вжити обмежувальних заходів серед учнівської молоді.

4.Керівникам міських лікувально-профілактичних, навчальних закладів, закладів культури, спорту та розважальних закладів посилити контроль за виконанням протиепідемічних заходів.

5.Обмежити проведення масових, дозвільних, розважальних і спортивно-масових заходів серед населення міста.

6.Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Хренова М.В.», - йдеться у розпорядження.

Нагадаємо, у день відкриття головної ялинки школи Житомира закривають на карантин.

Як повідомляв Житомир.info, в кількох районах Житомирської області у зв’язку з почастішанням випадків захворювання дітей школи вже закрили на карантин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі