Місто

Святий Миколай, мер та народний депутат разом із житомирянами запалили вогні головної ялинки міста

19 December 2016, 21:55

Кілька тисяч людей зійшлися 19 грудня на майдан Корольова, щоб стати свідками запалення вогнів на головній ялинці міста.

Перед житомирянами виступили творчі колективи міста, о 20 годині на сцені з’явився Святий Миколай, який привітав мешканців міста і запросив міського голову Сергія Сухомлина та народного депутата Борислава Розенблата.

«Сьогодні велика радість на нашій землі. Сьогодні прийшов Святий Миколай і в кожну оселю, в кожну родину приніс своє тепле серце, свою теплу душу. Сьогодні від всіх нас, від тих, хто дбає, щоб Житомир став справді європейським містом,  Ми хочемо привітати вас всіх і побажати міцного здоров'я», - привітав житомирян Борислав Розенблат.

Народний депутат подякував міському голові, який робить Житомир кращим, і нагадав, що в 2014 році Різдвяний ярмарок був не таким масштабним, але за три роки він суттєво розрісся.

«Користуючись нагодою хочу подякувати Бориславу Соломонових що за те що він як святий Миколай цьому році приніс нам в нашій лікарні обладнання на 16 мільйонів гривень» - сказав міський голова Сергій Сухомлин, він привітав житомирян з Днем святого Миколая, наступаючим Різдвом та Новим роком, побажав злагоди, добробуту і миру.

Після цього міський голова разом з житомирянами почали відлік, після якого вогні на ялинці засяяли.

Фоторепортаж з відкриття головної ялинки міста дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі