Місто

У житомирському ЦНАПі пояснили причину довжелезних черг на Михайлівській

27 December 2016, 12:32

Уранці 27 грудня впоперек вулиці Михайлівської, між музичною школою і центром надання адмінпослуг, утворилася довга черга. Близько 50 людей вишукувалися перед входом у ЦНАП.

У коментарі Житомир.info 27 грудня начальник Центру надання адміністративних послуг Сюзанна Галецька пояснила, що останніми днями державні реєстратори обслуговують по кілька десятків фізичних осіб-підприємців, які вирішили припинити свою діяльність.

«Ці черги викликані тим, що зараз більшість фізичних осіб-підприємців закриваються, тобто припиняються свою діяльність у зв’язку зі змінами в законодавстві. Тому й навантаження трошки збільшилося. Останнім часом щодня вранці орієнтовно 70-80 людей чекають біля ЦНАПу (знаходиться по вулиці Михайлівській, 4, – ред.). Але в принципі, державні реєстратори встигають опрацювати максимальну кількість. Із тих людей, які сьогодні чекали в черзі, вже обслужили близько сорока», – зазначила вона.

Нагадаємо, на початку грудня Верховна Рада прийняла закон про зміни до закону «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування», за яким з 1 січня 2017 року єдиний соцвнесок зобов’язуватимуть сплачувати навіть ті ФОПи, які не отримують доходу.

Як повідомляв Житомир.info, в грудні 2016 року управління капітального будівництва Житомирської міської ради провело тендер на реконструкцію приміщення готелю «Житомир» за адресою майдан Перемоги, 6 під Центр надання адміністративних послуг переможцем якого було визнане житомирське товариство «Поліська Логістична Компанія». Після реконструкції в готелі збиралися відкрити обласний ЦНАП. Проте 21 грудня у коментарі Житомир.info перший заступник мера Житомира Олексій Ясюнецький розповів, що міська влада має намір скасувати тендер на проведення реконструкції приміщення готелю «Житомир» під ЦНАП.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі