Місто

«Тетерівський бульвар» дарує житомирянам передноворічні знижки

30 December 2016, 09:46

Жвавими темпами на будівельному майданчику «Тетерівський бульвар» зводиться багатоповерхівка. Вже у новому 2017 році у свої затишні оселі в еко-зоні на Корбутівці зможуть оселитися нові власники. Про якість будинку і комфорт мешканців подбав Холдинг CBS, який протягом 2016 року ввів в експлуатацію більше 35 000 квадратних метрів житлової нерухомості.

«Холдинг CBS щодня плідно працював, щоб у житомирян була можливість обрати надійного забудовника», - розповідає керівник інформаційного центру з питань нерухомості ЖК «Тетерівський бульвар» Тетяна Люлька.

Будівельний холдинг CBS займає вагомі позиції на ринку України, постійно розширюючи географію своїх забудов. Холдинг є членом Української будівельної асоціації, а 20 грудня вступив у Конфедерацію будівельників України. До складу Конфедерації входять організації будівельного комплексу, серед яких загальнобудівельні, проектні, девелоперські, виробники будівельних матеріалів, фінансові установи та інші. Підприємствами Конфедерації виконано понад 60% обсягу будівельно-монтажних робіт, надано більше половини девелоперських послуг і побудовано більше 70% житла в Україні.

Напередодні новорічних свят на тих, хто вирішить придбати помешкання у житловому комплексі «Тетерівський бульвар», чекають приємні сюрпризи.

«Дорогі житомиряни, СВS вітає вас з наступаючим новим роком та Різдвом Христовим. Бажає щастя, здоров’я, добробуту, достатку вашим сім’ям. Тепла і любові в кожну оселю. Компанія дбає про вас, тому в період новорічних свят дарує вам знижку в розмірі 5% від вартості квартири. Бажаємо вам, щоб новий спосіб життя у новому районі «Тетерівський бульвар» приніс вашій родині затишок та комфорт. Будьте успішними у новому році разом з успішною компанією CBS», - зазначає Тетяна Люлька.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі