Місто

Житомиряни доламали льодову скульптуру на Різдвяному ярмарку

3 January 2017, 09:26

Льодову фігуру «2017», розміщену на вулиці Михайлівській у Житомирі, вже повністю зруйнували.

У цьому пересвідчився наш кореспондент зранку 3 січня. Ще 2 січня був поламаний лише «нуль». Крижаний півник вже добу стоїть без голови.

Попри це, у вихідний 2 січня відвідувачі Різдвяного ярмарку шикувалися в черги, щоб сфотографувати своїх дітей та друзів на фоні фігур із льоду, які підсвічувалися різнокольоровими вогнями. Попри заборону ставати на п’єдестали городяни сміливо висаджували туди своїх дітей та вільно спиралися самі. Не дозволяли дітям вилазити на підставки лише одиниці.

Так само вільно почувалися відвідувачі ярмарку біля вертепу на вул. Михайлівській. Незважаючи на заборону сідати й заходити люди вільно знімали на пристрої своїх дітей і друзів поряд з керамічними фігурами волхвів і тварин.

Нагадаємо, в ніч на 2 січня на дитячій локації Різдвяного ярмарку пошкодили льодяну фігуру «2017» - виявилося, до цього причетні дві жінки, які, вочевидь, намагалися зробити знімок верхи на «нулі». Також був частково зруйнований крижаний півник – символ 2017 року. Подібне трапилося і минулого року. Організатори цьогорічного Різдвяного ярмарку кажуть, що не планують замінювати льодові скульптури, оскільки це дорого коштує, а рівень культури житомирян залишає бажати кращого. Рік тому зламані фігури замінили

Як повідомляв Житомир.info, у ніч на 26 грудня 2016 року невідомі розбили волхва та корову зі святкового вертепу на дитячій локації Різдвяного ярмарку у Житомирі. 31 грудня фігури реставрували.

2 січня в скульптурі був поламаний лише "нулик":

Так було у день відкриття 30 грудня:

2 січня житомиряни ще фотографувалися біля крижаних скульптур, сідали біля них і не забороняли дітям мацати лід:  

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі