Влада

Депутат Юрій Мойсеєв більше не радник мера Житомира

3 January 2017, 16:30
Депутат Житомирської міської ради Юрій Мойсеєв – більше не радник міського голови Сергія Сухомлина.

Передноворічне розпорядження мера «Про звільнення Мойсеєва Ю.В.» 3 січня опублікували на сайті Житомирської міськради.

Мойсеєва звільнено за угодою сторін.

 «Розглянувши заяву Мойсеєва Ю.В. про звільнення з займаної посади:

1. Звільнити 30 грудня 2016 року Мойсеєва Юрія Володимировича, радника Житомирського міського голови з займаної посади за угодою сторін, пункт 1 статті 36 Кодексу законів про працю України.

2. Планово-фінансовому відділу Житомирської міської ради провести повний розрахунок з Мойсеєвим Ю.В.», - йдеться в документі.

Нагадаємо, Юрій Мойсеєв пропрацював радником міського голови з житлово-комунальних питань трохи більше року.

26 грудня 2016 мер Сухомлин підписав ще три розпорядження – два про звільнення та одне про призначення.

Звільненими з 30 грудня 2016 року вважаються головний спеціаліст відділу планування та забудови управління регулювання забудови міста департаменту містобудування та земельних відносин міськради Сергій Магдюк (за власним бажанням, у зв’язку з прийняттям на роботу за конкурсом) і головний спеціаліст управління по зв’язках з громадськістю Анна Зарицька (за угодою сторін).

Конончук Ольгу Олександрівну мер призначив на посаду старшого інспектора відділу ведення Єдиного державного демографічного реєстру управління ведення реєстру територіальної громади міськради.

Нагадаємо, у 2013 році Юрій Мойсеєв був обраний заступником мера Житомира. 25 лютого 2014 року на позачерговій сесії депутати задовольнили його заяву на звільнення.

Як повідомляв Житомир.info, 1 грудня 2015 року Мойсеєв був призначений радником мера Житомира Сергія Сухомлина. Рік тому Юрій Мойсеєв власноруч лопатою розчищав вул. Михайлівську від снігу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі