Події

У селі Житомирської області на пожежі загинули мати та син

5 January 2017, 11:45

У приватному цегляному житловому будинку в с. Селянщина Черняхівського району Житомирської області на пожежі загинули двоє осіб.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«5 січня о 07:55 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному цегляному житловому будинку в с. Селянщина Черняхівського району. Зателефонували сусіди, які вранці побачили дим, що виходив з будівлі. За вказаною адресою виїхав черговий караул вогнеборців з 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 5 чоловік.

З’ясувалось, що вогонь вже встиг охопити кухню будинку, загальною площею 9 кв.м. Там же біля електричної плити рятувальники виявили осередок загоряння. Під час проведення розвідки ланкою газодимозахисної служби, у спальній кімнаті будинку рятувальники виявили тіла двох осіб без ознак життя – 80-річної власниці житла та її 44-річного сина. Попередньо вони загинули через отруєння продуктами горіння. Вогнем знищено речі домашнього вжитку у приміщенні кухні. Ймовірна причина загоряння – коротке замикання в електромережі. Наразі всі остаточні обставини події встановлюються фахівцями», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 3 січня м. Баранівка Житомирської області горів житловий будинок, загинув господар.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі