Події

Двох дітей госпіталізували після зіткнення Peugeot і Lanos на трасі Київ-Чоп у Житомирській області

8 January 2017, 18:43

На 156 км траси Київ-Чоп 8 січня о 14:00 сталося зіткнення автомобілів Peugeot і Lanos. Внаслідок ДТП двоє неповнолітніх дітей отримали тілесні ушкодженні у вигляді струсу мозку. Обох потерпілих госпіталізували до Житомирської дитячої обласної лікрані.

Про це Житомир.info повідомила прес-офіцер патрульної поліції міста Житомира Діна Корчевна.

«8 січня о 14:00 на 156 км (орієнтир – село Березівка) сталася ДТП за участю автомобілів Peugeot і Lanos. Рухаючись в одній, правій колії (ліва не була розчищена для руху авто), водій Peugeot не врахував дорожню обстановку, погодні умови, не дотримався дистанції та здійснив зіткнення з Lanos, що рухався попереду. Пасажирами Lanos були неповнолітні діти: 7-річна дівчинка і 13-річний хлопчик. За попередніми даними, вони отримали струс мозку. Обох постраждалих дітей госпіталізували до Житомирської дитячої обласної лікарні», – уточнила Діна Корчевна.

Відтак, патрульна поліція наполегливо радить батькам-водіям пристібувати дітей пасками безпеки.

«Саме пасок безпеки може вяртувати ваше життя і життя ваших дітей. Також завдяки цьому а результаті ДТП пасажири зазнають  наймених ушкоджень. Варто також зауважити, що ДТП нині трапляються здебільшого не з вини водіїв, а через ускладнення погодних умов», – зазначила Діна Корчевна. 

Як повідомляв Житомир.info, через слизьку дорогу вранці 8 січня більше 14 автомобілів потрапили в ДТП на одному кілометрі траси Київ-Чоп.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі