Події

У Житомирській області рятувальники витягнули із замету маршрутку з 15 пасажирами

9 January 2017, 12:10

У селі Медведиха Чуднівського району Житомирської області рятувальники виштовхали зі снігового замету маршрутне таксі з 15 пасажирами.

Про це 9 січня написав сайт управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області.

«8 січня о 07:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Медведиха Чуднівського району через погодні умови маршрутне таксі загрузло в сніговому заметі. На місце події виїхали бійці 34-го професійного пожежного поста селища Іванопіль. З’ясувалось, що через великі кучугури снігу маршрутка застрягла та не могла зрушити з місця. Всередині транспортного засобу знаходилось 15 чоловік. Спільними зусиллями рятувальників та пасажирів за декілька хвилин маршрутне таксі вдалось виштовхати», - повідомляє сайт.

О 22:10 цього ж дня бійці пожежного посту знову виїжджали на допомогу, - зазначають рятувальники.

Поблизу с. Медведиха легковий автомобіль Audi, в якому знаходилось четверо дорослих та двоє дітей – 2007 та 2015 років народження, загруз в снігу поблизу лісу. Зі слів водія, вони півтори години намагались самотужки витягти авто. Зрозумівши, що не впораються, викликали рятувальників.

«За допомогою троса бійці ДСНС витягли легкових із замету та ще близько 3 кілометрів буксирували його до населеного пункту. На щастя, ніхто не постраждав. Доки дорослі намагались розчистити дорогу та витягти автівку, діти знаходились усередині опалювального легковика», - повідомляє сайт управління.

Крім того, бійці ДСНС чотири рази буксирували автомобілі в Ружинському, Житомирському та Малинському районах.

Як повідомляв Житомир.info, за добу рятувальники Житомирської області витягли зі снігових заметів чотири вантажівки та легковик. Житомирська область потрапила в перелік найбільш критичних за рівнем аварійності.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі