Політика

Громадські організації та політсили у День Соборності можуть прийти на майдан Корольова у Житомирі з власними прапорами, – ОДА

13 January 2017, 10:07

Громадським організаціям і політичним партіям, які 22 січня долучаться до святкування Дня Соборності України, влада області дозволила прийти на майдан ім. С. П. Корольова з одним власним прапором. Усі стяги розмістять на спеціальних конструкціях і об’єднають разом, що символізуватиме єдність України.

Про це повідомляють на сайті Житомирської облдержадміністрації.

«22 січня, у неділю, Житомирщина відзначатиме День Соборності України під гаслом «Соборна. Вільна. Неподільна! Моя Україна». О 14:00 запрошуємо усіх долучитися до ланцюга єдності на вулиці Михайлівській (від Свято-Михайлівського кафедрального собору до майдану ім. С.П.Корольова). Учасники візьмуться за руки та заспівають разом Гімн України. Також цього дня на майдані ім. С.П. Корольова буде організовано вільний мікрофон та банер до Дня Соборності для фото всіх бажаючих. До заходу долучаться громадські організації і політичні партії, які можуть прийти з 1 власним прапором, який розмістять на спеціальних конструкціях. Усі прапори об’єднають разом, що символізуватиме єдність України. Державна символіка під час заходу вітається», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, торік у День Соборності житомиряни утворили на майдані Корольова «живий» ланцюг єдності. Загалом учасниками святкування стали більше тисячі людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі