Події

За неофіційними даними, внаслідок стрілянини в райцентрі Житомирської області постраждали близько 20 людей, – депутат облради

16 January 2017, 14:21

Закривавлений сніг на центральній площі Олевська, шестеро поранених у районній лікарні і один загиблий. Так закінчилася озброєна сутичка місцевих жителів і заїжджих «гастролерів» у ніч проти 16 січня. Однак за неофіційною інформацією, внаслідок збройної сутички в Олевську постраждали до двадцяти осіб, але не всі звернулися до медзакладів.

Про це у коментарі Житомир.info розповів депутат Житомирської обласної ради, учасник мітингу Олександр Ніколайчук.

«Близько 12:30 ночі мені зателефонували місцеві жителі з повідомленням про стрілянину в Олевську, в центрі міста. Я намагаюся перевіряти інформацію – вдягнувся, ми з дівчиною взяли дві відеокамери та фотоапарат і поїхали на місце події. Уже безпосередньо стрілянини і бійки не бачили, але бачили велику кількість крові, людей поранених, поліцію, «швидкі», які забирали людей. У лікарні ми провели дві години, поспілкувалися з пораненими, з присутніми, тобто з очевидцями, які розповіли, що вночі сюди приїхали декілька автомобілів, з яких вибігли невідомі особи з пістолетами та вогнепальною зброєю, і почали просто «ложити» олевських людей. На щастя, жителі стали на захист своїх колег і зав’язалася бійка. Як повідомляють, сім чоловік постраждали. Але за неофіційною інформацією, до двадцяти, бо багато людей не зверталися до медичних закладів за допомогою», – сказав Ніколайчук.

Разом з тим, на своїй сторінці у Facebook голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич повідомив про посилення заходів з безпеки громадян в Олевську.

«Заходи з безпеки громадян в Олевську вже посилено. Про це обговорили сьогодні зранку з начальником ГУ Нацполіції в Житомирській області В’ячеславом Печененком, який зараз перебуває на місці стрілянини. Домовилися, що для забезпечення громадського порядку в Олевську залишиться на час необхідності спецпідрозділ. На місці працюють експерти. Ситуація на контролі», – зазначив губернатор.

Як повідомляв Житомир.info, в райцентрі Олевськ Житомирської області в ніч з 15 на 16 січня сталася сутичка із застосуванням зброї, в результаті якої кілька людей потрапили до лікарні. У результаті сутички вогнепальні поранення отримали семеро осіб: четверо – жителі Олевського району та ще троє – львів’яни, один з яких помер під час надання медичної допомоги.

Фото Олександра Ніколачука

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі