ДОПОМОГА

Рідні 10-річного житомирянина, який бореться з раком крові, просять допомогти зібрати на лікування 112 тисяч євро

16 February 2017, 12:10

10-річний житомирянин Артур Чемерис проходить четвертий курс хіміотерапії в лікарні «Охмадит» у Києві. У нього гостра мієлоїдна лейкемія – рідкісне захворювання, при якому білі клітини крові стають злоякісними.

У Facebook вже створили сторінку «Термінова допомога 10-річному житомирянину Артуру Чемерису», де йдеться про те, що у хлопчика є батьки і піврічний братик і йому необхідна пересадка кісткового мозку від нерідного донора.

«У хлопчика страшний діагноз: «Гостра мієлоїдна лейкемія (М5а-ФАБ) з комплексним каріотипом. Група високого ризику. Комплексна ремісія».  Наразі хлопчик лікується в лікарні "ОХМАТДИТ" і проходить четвертий курс хіміотерапії. Йому терміново потрібна пересадка кісткового мозку від нерідного донора, оскільки батьки та маленький 6-місячний братик не підходять. Є можливість отримати 5 курс хіміотерапії, здійснити пересадку кісткового мозку та пройти реабілітацію в Польщі. На даний час батьки хлопчика вичерпали всі можливі фінансові ресурси і потребують допомоги небайдужих людей, адже для спасіння життя дитини необхідно 112 тис. Євро!!! Така сума для простої родини є нереальною. На збір необхідних коштів залишився всього 1 місяць! Тому батьки просять всіх небайдужих відгукнутися на їх біду», - йдеться у дописі.

У соцмережі також повідомляють, що спеціально для допомоги хлопчику житомирський магазин «Оптика «Помаранч» 4-5 лютого 2017 року влаштує благодійну акцію – всі кошти за офтальмологічне обстеження пацієнтів та денна виручка закладу будуть перераховані батькам дитини.

Бажаючі допомогти можуть перерахувати кошти на карту Приватбанку батька хворого хлопчика 4149 4378 6389 3937 (Чемерис Руслан Валерійович).

Валютний рахунок (для перерахування в іноземній валюті): 26251000085079.

Номер телефону мами Ірини (068) 414 80 18.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі