Місто

У Житомирі на Михайлівській з нагоди Дня Соборності роблять «ланцюг єдності»

22 January 2017, 14:12

22 січня у Житомирі близько 14.00 біля Свято-Михайлівського собору почали збиратися учасники акції «ланцюг єдності», яку проводять з нагоди відзначення Дня Соборності України.

Житомирська облдержадміністрація анонсувала, що «ланцюг єдності» утворять по вулиці Михайлівській, від собору до майдану Корольова.

«Учасники візьмуться за руки та заспівають разом Гімн України. Також цього дня на майдані ім. С.П. Корольова буде організовано вільний мікрофон та банер до Дня Соборності для фото всіх бажаючих. До заходу долучаться громадські організації і політичні партії, які можуть прийти з 1 власним прапором, який розмістять на спеціальних конструкціях. Усі прапори об’єднають разом, що символізуватиме єдність України. Державна символіка під час заходу вітається», - писала минулого тижня прес-служба ОДА.

Станом на 14.00 до акції приєдналися майже 200 людей: є чимало дітей та військовий оркестр. Правопорядок під час заходу охоронятимуть близько 30 працівників поліції.

Детальніше дивіться у сюжеті

Фоторепортаж ходи та "живого ланцюга" на Михайлівській тут

Як повідомляв Житомир.info, з нагоди Дня Соборності України президент Петро Порошенко присвоїв почесні звання трьом жителям Житомирської області.

 Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі