Події

До 12 років тюрми засудили жителя Житомирської області за вбивство співмешканки

23 January 2017, 10:25

До 12 років позбавлення волі засудили жителя Андрушівського району, який у квітні 2016 року убив свою співмешканку через те, що вона не допомогла йому доставити шафу для одягу.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Установлено, що між 47-річним чоловіком та 45-річною жінкою, з якою він спільно проживав тривалий час у власному помешканні, на ґрунті особистих неприязних стосунків виникла словесна суперечка. Причиною конфлікту стало те, що через сп’яніння співмешканка не змогла допомогти чоловіку доставити шафу для одягу, яку віддали їм для користування односельчани. Розлютившись за це, до того ж, сам «підігрітий» алкоголем, обвинувачений руками та ногами побив жінку, від яких вона померла. Свого часу за систематичне вживання алкоголю та недогляд за трьома дітьми її було позбавлено батьківських прав», – йдеться у повідомленні.

Бердичівська місцева прокуратура здійснила процесуальне керівництво та підтримала обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства жителем Андрушівського району своєї дружини, за ч. 1 ст. 115 КК України. За скоєння цього злочину, згідно з вироком Андрушівського районного суду, обвинуваченого засуджено до 12 років позбавлення волі. На даний час вирок суду набрав законної сили.

Разом з тим у коментарі Житомир.info прес-служба прокуратури Житомирської області уточнили, що вбивство сталося 9 квітня 2016 року.

Як повідомляв Житомир.info, житомирянина, котрий 8 січня 2017 року убив дружину і перерізав собі вени, узяли під варту.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі