Влада

Президент призначив голову РДА в «бурштиновому» районі Житомирської області з випробувальним строком

23 January 2017, 16:41

Петро Порошенко призначив Дмитра Лазаренка головою Олевської районної державної адміністрації Житомирської області.

Розпорядження про призначення президент підписав 23 січня.

«Призначити Лазаренка Дмитра Олексійовича головою Олевської районної державної адміністрації Житомирської області з 24 січня 2017 року зі строком випробування один місяць та оплатою праці відповідно до законодавства», - йдеться у документі, опублікованому на сайті президента.

Нагадаємо, ще 11 жовтня минулого року у Національному агентстві України з питань державної служби завершився конкурс на зайняття посади голови Олевської РДА: переможцем був визначений перший заступник голови Олевської райдержадміністрації Дмитро Лазаренко.

Як повідомляв Житомир.info, в Олевську в ніч з 15 на 16 січня сталася сутичка із застосуванням зброї, в результаті якої кілька людей потрапили до лікарні. За попередньою інформацією, конфлікт виник як на побутовому ґрунті, так і внаслідок кримінальних розбірок між місцевими жителями та приїжджими зі Львівщини. У результаті вогнепальні поранення отримали семеро осіб: четверо – жителі Олевського району та ще троє – львів’яни, один з яких помер під час надання медичної допомоги. 19 січня начальник ГУНП у Житомирській області Вячеслав Печененко розповів, що затримано ряд осіб, які натискали на гачки своєї зброї в Олевську, проведені балістична та молекулярно-генетична  експертизи. Станом на 23 січня визначено більше 30 осіб, які брали участь в конфлікті: п’ятьом оголошено підозру, з яких четверо арештовані з можливістю внесення застави, одного відпустили під домашній арешт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі