Події

Вантажівка наїхала на пішохода у райцентрі Житомирської області, чоловіка госпіталізували

25 January 2017, 12:19

Увечері 24 січня у селищі Черняхів водій вантажівки здійснив наїзд на пішохода, якого внаслідок ДТП госпіталізували до місцевої лікарні.

Про це повідомляють на сайті головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«24 січня о 18:20 до Черняхівського відділення поліції надійшло повідомлення про ДТП, у якій було травмовано чоловіка. На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції. Як було встановлено, водій автомобіля «ГАЗ-3306», 47-річний житомирянин, рухаючись вулицею райцентру, здійснив наїзд на пішохода, 62-річного жителя Житомирського району, який переходив дорогу. Унаслідок ДТП пішохід отримав травми та був госпіталізований до місцевої лікарні», – йдеться уповідомленні.

Нині розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування причин та обставин події.

Як повідомляв Житомир.info, 23 січня у селі Сонячному через раптове відкривання дверей у 110 маршрутному таксі пасажир випав із салону на дорогу і від отриманих травм загинув на місці події. Чекаючи на висновки експертів щодо цієї трагедії, у Житомирській облдержадміністрації 26 січня планують зібрати усіх перевізників, аби вкотре нагадати про безпеку і якість перевезень.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі