Суспільство

Офіцери авіаційного військового коледжу США відвідають винищувальну авіаційну бригаду Житомирщини та ознайомляться з її матеріально-технічною базою

13 March 2007, 14:02

Сьогодні, 13 березня, військова делегація авіаційного військового коледжу США відвідає винищувальну авіаційну бригаду, яка дислокується у Житомирській області.

Групу з 17 офіцерів, слухачів американського коледжу, супроводжує Аташе з питань оборони при посольстві США в Україні полковник Джеймс Моллой.

Під час візиту офіцери Збройних Сил США ознайомляться з матеріально-технічною базою авіаційної бригади, на озброєнні якої знаходяться літаки МіГ-29, оглянуть авіаційну техніку на стоянці літаків, зустрінуться з військовими льотчиками та технічним складом військової частини. Також іноземні гості побувають на навчальній базі, командно-диспетчерському пункті, будинку висотного спорядження та інших визначених об’єктах.

Окрім того, для американських військових буде проведено короткий брифінг щодо основних завдань бригади. В ході зустрічі також обговорюватимуться питання, що становлять взаємний інтерес.

Подібні візити представників американського військово-навчального закладу, в якому офіцери отримують підготовку оперативно-стратегічного рівня, є традиційними і проводяться в середньому раз на два роки.

www.mil.gov.ua

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі