Події

За три доби до житомирських лікарень звернулися 230 людей із вуличними травмами

30 January 2017, 16:22

Упродовж 26-29 січня до травмпунктів лікувальних закладів міста Житомира звернулися 230 людей із переломами та забоями, отриманими на вулиці.

Про це повідомляють на сайті Житомирської облдержадміністрації.

«Головною причиною травматизму взимку є банальний поспіх. Багато хто просто не помічає льоду, припорошеного снігом, внаслідок чого падають і отримують різні травми. У поспіху людина схильна не помічати навіть відкритого льоду. Так, упродовж 26-29 січня до травмпунктів лікувальних закладів міста Житомира звернулося 379 осіб, з них – 90 дітей», – йдеться у повідомленні.

Серед загальної кількості звернень 230 пов’язані з вуличним травматизмом.

«Із них до центральної міської лікарні звернулося 98 дорослих осіб, до центральної міської лікарні № 2 – 105 дорослих осіб. Потерпілі – це переважно люди працездатного віку. До обласної дитячої клінічної лікарні звернулося 27 дітей. Основною причиною звернень пацієнтів залишились переломи рук і ніг та різноманітні забої. Найбільш поширені травми – переломи кінцівок», – уточнює прес-служба ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж 16-25 січня 2017 року до травмпунктів лікувальних закладів міста Житомира звернулося 1301 особа, з них – 376 дітей.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі