Події

У Житомирській області до лікарні з опіками госпіталізували чоловіка, якого рятувальники виявили під час гасіння пожежі

30 January 2017, 17:39

30 січня о 01:03 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватній шлакоблочній господарчій будівлі в с. Мала Зубівщина Коростенського району. Зателефонували випадкові свідки події, які помітили вогонь на даху споруди.

Про це пише сайт ДСНС у Житомирській області.

«На момент прибуття відділення коростенських вогнеборців було встановлено, що вогнем охоплений дах будівлі, до того ж, поряд знаходилася дерев’яна хата-пустка. Бійці ДСНС пожежу локалізували о 01:40 та о 03:05 – ліквідували. Вогнем знищено покрівлю господарчої будівлі на площі біля 30 кв. м. Під час проведення розвідки, всередині хати-пуски рятувальники виявили чоловіка без постійного місця проживання з опіками різного ступеню важкості. Травмованого було госпіталізовано до опікового відділення Коростенської міської лікарні. Наразі остаточні обставини події встановлюються фахівцями», - зазначається на сайті ДСНС у Житомирській області.

Також 30 січня о 00:54 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в господарчій будівлі у с. Лопатичі Олевського району.

«На момент прибуття підрозділу ДСНС частково горів дах цегляної будівлі на площі близько 20 кв. м. До приїзду рятувальників господарі розпочали гасіння споруди підручними засобами. Спільними зусиллями о 01:30 пожежу вдалося локалізувати та о 02:00 – ліквідувати. Фахівці ДСНС не допустили поширення полум’я по всій площі даху та в середину приміщень. Вогнем знищено 20 кв. м. перекриття та шиферної покрівлі. За попередньою інформацією, загоряння сталося внаслідок короткого замкнення в електромережі. Остаточна причина пожежі наразі встановлюється фахівцями», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 29 січня у Житомирі 8 рятувальників гасили пожежу на території гаражного кооперативу.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі