Події

Жителі райцентру Житомирської області не хочуть «лотереї» навпроти навчального закладу і звернулись до поліції

2 February 2017, 15:09

Жителі селища Романів Житомирської області обурені намірами відкрити новий гральний заклад навпроти місцевої гімназії.

Про це 2 лютого написав сайт «Твій Романів».

«На вулиці Путиліна, навпроти романівської гімназії, планується відкриття закладу державної лотереї. Як повідомили громадські активісти, увечері 1 лютого на магазині вже встановили вивіску та почали зносити техніку», - повідомив сайт.

Зі слів активістів, вони не проти роботи такого закладу, але він не повинен розміщуватися навпроти навчального закладу.

Видання повідомляє, що 2 лютого представники громадськості подали заяву до поліції з проханням перевірити законність розташування закладу поблизу гімназії. Питання нездорового сусідства хочуть винести на розгляд виконкому селищної ради. 

В головному управлінні національної поліції в Житомирській області інформацію про заяву підтвердили.

«2 лютого близько 11.10 до відділу поліції особисто звернувся один з жителів Романова з повідомленням про те, що на вулиці Путиліна розташований гральний заклад під вивіскою «Спортлото». Для з’ясування всіх обставин за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група, яка знаходиться там і по цей час. Поки іншої інформації немає», - розповіла у телефонному коментарі Житомир.info речник  ГУ Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно житомиряни поскаржилися владі на гучну музику та бійки біля ігрових закладів міста, міськвиконком встановив для всіх «лотерей» режим до 22 години.  23 січня в Малині п’яні чоловіки побилися з відвідувачем приміщення «державних лотерей» та пошкодили техніку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі