Події

На трасі Київ-Чоп у Житомирській області зіштовхнулися чотири автомобілі, госпіталізували жінку з дитиною

3 February 2017, 13:24

На 112 км траси Київ-Чоп у Житомирській області сталося ДТП за участю вантажівки та трьох легкових автомобілів. У результаті до Коростишівської лікарні госпіталізували жінку з дитиною, які були пасажирами одного з легковиків.

Про це у коментарі Житомир.info розповіла прес-офіцер патрульної поліції міста Житомира Діна Корчевна.

«3 лютого близько 12:30 на 112 км автодороги Київ-Чоп сталося ДТП за участю чотирьох автівок – вантажівки DAF і легкових автомобілів Opel Astra, Hyundai, Audi. Внаслідок ДТП до Коростишівської лікарні були госпіталізовані жінка з дитиною, це пасажири Opel Astra. За попередніми даними, вантажівка рухалася по крайній правій смузі, автомобіль Opel Astra здійснив випередження, ймовірно, не врахувавши дорожньої обстановки. Тож, не впоравшись із керуванням, Opel Astra здійснила зіткнення з вантажівкою, яка рухалася в попутному напрямку. В результаті зіткнення автомобіль Opel Astra занесло. Дві інші автіки, які рухалися позаду – Audiта Hyundai, також не врахували дорожню обстановку і, врешті, здійснили зіткнення з Opel Astra», – прокоментувала Діна Корчевна.

Як повідомляв Житомир.info, через слизьку дорогу вранці 8 січня чотирнадцять автомобілів потрапили в ДТП на одному кілометрі траси Київ-Чоп.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі