Події

До лікарень Житомирської області госпіталізували 5 осіб з переохолодженням

13 February 2017, 10:20

За декілька днів у Житомирській області до лікарень госпіталізували 5 осіб з переохолодженням.

Про це Житомир.info повідомив головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації Микола Мінчук.

«Із пониженням температури повітря лише за останніх кілька днів потрапили до лікувальних закладів із різними ступенями переохолодження п'ятеро людей. Зокрема, до хірургічного відділення Ємільчинської районної лікарні 10 лютого з діагнозом: відмороження пальців лівої ступні, госпіталізовано 53 – річного чоловіка. Із загальним переохолодженням тіла та відмороженням обох кістей рук 10 лютого опинився на лікарняному ліжку чоловік, 1965 року народження, житель Олевського району. 9 лютого відморозив пальці обох рук і 36-річний чоловік у Любарському районі. Ще двоє осіб, у Бердичеві 12 лютого та в Олевську 10 лютого, із загальним переохолодженням тіла потрапили до реанімації. Загалом, з початку нинішнього року з цієї причини постраждали більше 20 наших земляків», - розповів Микола Мінчук.

Як повідомляв Житомир.info, 5 лютого до травматологічного відділення Черняхівської райлікарні з діагнозом: відмороження обох стоп госпіталізовано місцевого мешканця. Також до Житомирської районної лікарні 5 лютого з обмороження обох стопі пальців правої руки госпіталізували 52-річного чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі