Влада

Мер Житомира анонсує «коротку» сесію міськради: розглянуть чверть від запланованих питань, в тому числі – кадрові

13 February 2017, 20:14

На сесії Житомирської міської ради 16 лютого замість 60 питань розглянуть лише чверть, в тому числі – про заступників мера.

Про це в коментарі Житомир.info 13 лютого сказав мер Житомира Сергій Сухомлин.

«10 чи 15 питань буде розглядатися на цій сесії. Ми будемо проводити або друге пленарне засідання 23 лютого, або, скоріш за все, нову сесію. Розглянемо питання ті, які вже пройшли депутатські комісії, бюджет розвитку не будемо розглядати, земельні питання, фактично, не будемо розглядати, лише розглянемо зміни в бюджет в плані виплати заробітної плати працівникам ПТУ... Бюджет розвитку поки повністю затверджувати не будемо, бо внесені зміни в Податковий кодекс і зараз важко прогнозувати, хочеться подивитися надходження за перші два місяці, щоб реально планувати бюджет розвитку. Ми збираємося прийняти бюджет розвитку лише в тій частині, де потрібно фінансування вже з березня, а потім в кінці березня проведемо сесію, подивимося надходження за перший квартал і скоригуємо бюджет розвитку», - пояснив Сухомлин.

Він також повідомив, що на сесії буде вносити кандидатуру нового заступника мера.

«Буду пропонувати заступника по розвитку – Бориса Борисовича Пахолюка. Це щодо призначення, а по звільненню – в нас є одна кандидатура, ми з Олександром (Фещенком) говорили, домовлялися, що закінчується зима і він пише заяву. Питання призначення першого заступника розглядатися не буде – поки немає кандидатури», - сказав Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, в середині січня мер говорив, що чекає від свого заступника Олександра Фещенка, який займається питаннями житлово-комунального господарства, заяву на звільнення. Борис Пахолюк з березня 2015 року працює на посаді заступника директора департаменту економічного розвитку міської ради.

Як повідомляв Житомир.info, 6 лютого мер Житомира підписав розпорядження про скликання на 16 лютого чергової сесії міської ради: у порядку денному було 61 питання та «Різне».

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі