Події

У Малинському районі Mercedes насмерть збив жінку з дитиною

14 February 2017, 11:45

Трагедія сталася 13 лютого близько 18.30 на 92 км автодороги Київ-Ковель-Ягодин, поблизу с. Українки Малинського району. Унаслідок наїзду іномарки смертельні травми отримали жителі м. Києва – 45-річна жінка та її 14-річний син. Поліцією розпочато кримінальне провадження.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«На місці події працювали слідчо-оперативні групи ГУНП та Малинського відділення поліції. За попередньою інформацією, водій автомобіля «Мерседес S 400», 27-річний киянин, рухаючись у напрямку м. Коростеня, здійснив наїзд на двох пішоходів, які знаходились на проїжджій частині дороги. Унаслідок ДТП пішоходи, 45-річна жителька столиці та її 14-річний син, отримали травми, від яких загинули на місці події. Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 13 лютого у Черняхівському районі Житомирської області, надихавшись чадного газу від тліючого дивана, не прокинулися стара жінка та її дорослий син.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі