Місто

Мер Житомира вручив трьом афганцям ордери на квартири в центрі міста

15 February 2017, 10:30

На засіданні міськвиконкому 15 лютого Житомирський міський голова Сергій Сухомлин вручив оглядові ордери на квартири трьом воїнам-афганцям.

«Це дві однокімнатних та одна двокімнатна квартири. Люди стояли у черзі з 1990-1991 років. В минулому році теж було вручено три квартири афганцям, тобто, щорічно міський голова сприяє афганцям в отриманні житла», - розповів Житомир.info голова Житомирської міської спілки ветеранів афганської війни Юрій Панасюк.

Квартири афганці отримають у будинку №3 по вулиці Леха Качинського, неподалік Соборного майдану, де нежитлове приміщення площею більше 190 кв. м переобладнали на житло.

«Я хочу подякувати депутатам міської ради, які підтримали це рішення і виділили кошти на сесії, і сьогодні ми маємо можливість вручити ордери на квартири трьом воїнам-афганцям до річниці виведення військ з Афганістану», - сказав Сергій Сухомлин.

Як повідомляв Житомир.info, влада пообіцяла житомирським афганцям три квартири за бюджетні гроші. 6 лютого Сухомлин підписав розпорядження про виділення з бюджету 2400 гривень для грошових винагород афганцям та ветеранам.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі