Події

У квартирі на Грушевського стався вибух, «швидка» госпіталізувала 29-річного житомирянина

17 February 2017, 13:15

17 лютого близько 11.30 до поліції надійшло повідомлення про травмування людини внаслідок вибуху невідомої речовини. Попередньо встановлено, що у руках 29-річного чоловіка розірвавсь невеликий саморобний виріб із вмістом пороху. На місці події працюють поліцейські та експерти вибухотехнічної служби.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«У квартирі, окрім потерпілого, знаходилась його мати, яка і почула підозрілий шум у сусідній кімнаті. Коли жінка зайшла туди, то побачила сина із рваними ранами рук та ніг. Медики швидкої транспортували потерпілого до обласної лікарні, де йому надають необхідну допомогу. Нині фахівці вибухотехнічної служби, які прибули на виклик, з’ясовують усі обставини та причини події. На місці також працює слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. Вікна та двері квартир потерпілого, як і сусідніх, не пошкоджено», - йдеться у повідомленні.

Також у ГУ Нацполіції у Житомирській області Житомир.info уточнили, що вибух стався у квартирі по вулиці Грушевського (стара назва Котовсього).

Як повідомляв Житомир.info, увечері 13 листопада 2015 року в Житомирі стався вибух у п'ятиповерховому будинку на вул. Покровській.

Фото ГУ НП у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі