Місто

Кафе у будинку біля вокзалу заважає літній житомирянці спати, поліція провела профілактичну бесіду

17 February 2017, 13:30

Кафе у будинку на майдані Привокзальному, 5 заважає 82-річній житомирянці спати. Жінка вже не одноразово зверталася до поліції та міської ради, проте результатів так і немає.

«Музика грає якраз під моєю спальнею. Я живу на другому поверсі. Я лягаю спати, і у вісім годин я не можу спати ніяк. Вона кожен день грає. Я з 15 жовтня 2016 року почала до них звертатися. А власниця мені сказала: «Я грала і буду грати». Писала звернення і в міську раду, і до поліції. Там мені дали відповідь, аби я йшла в прокуратуру, або йшла до суду. А ще щоб викликала службу, яка виміряє звук. Сусідам нічого не заважає. Коли відкрилися, то грали до 24:00», - розповіла Казіміра Сікорська.

У відповіді на звернення до ГУ Нацполіції, жінці повідомили, що з власницею закладу було проведено профілактичну бесіду.

«З власницею даного закладу відпочинку гр. Петрук В.П. працівниками Житомирського ВП ГУНП було проведено усну профілактичну бесіду про неприпустимість вчинення нею можливого порушення громадського порядку та порушення тиші у заборонений час. За результатами перевірки було складено відповідний висновок та прийнято рішення згідно Закону України «Про звернення громадян», - йдеться у відповіді ГУ Нацполіції у Житомирській області.

У Житомирській міській раді звернення жінки перенаправили до головного управління Держспоживслужби у Житомирській області.

«… Згідно із п. 3 ст.18 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» органи місцевого самоврядування можуть виступати з ініціативою щодо перевірок. А також організовувати  проведення перевірок на підприємствах, в установах та організаціях, що не перебувають у комунальній власності. З питань здійснення делегованих їм повноважень органів виконавчої влади…. Водночас доводимо до вашого відома, що згідно із ст.31 закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» на установи, заклади, частини і підрозділи державної санітарної-епідеміологічної служби покдаються функції з державного санітарно-епідеміологічного нагляду на підпорядкованих їм територіях…. З огляду на вищевикладене повідомляємо, що для вирішення питання по суті ваше звернення перенаправлено до головного управління Держспоживслужби у Житомирській області», - йдеться у відповіді міського голови Сергія Сухомлина.

У розпорядженні Житомир.info є звернення Казіміри Сікорської до поліції, а також відповідь від ГУНП у Житомирській області та з міської ради.

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2015 року пацієнти центральної міської лікарні №2 міста Житомира скаржилися на шум і гучну музику, яка доносилася серед ночі з ресторану по вулиці Сабурова (нова назва Романа Шухевича).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі