Місто

Житомиряни ледь не вчинили самосуд над водієм автомобіля, який заблокував рух трамваїв

17 February 2017, 16:45

На початку вулиці Небесної Сотні, поряд з ринком «Рада» у Житомирі 17 лютого припаркований на узбіччі автомобіль заблокував рух трамваїв.

Подія сталася близько 11 години, - написала на своїй сторінці у Facebook житомирянка, яка була пасажиркою трамвая.

«Знову на тому ж місці... стоїмо... два трамваї повні людей... чекають одного водія.... Я б уже їхала напролом - більше б не залишав. Поліція ау-у-у!!!», - написала житомирянка об 11.10, а півгодини по тому повідомила в соцмережі про те, що пасажири готові чинити самосуд: оточили автомобіль, що спричинив затор, та викликали поліцію.

«Ця історія повторюється мало не щодня на тому ж повороті, де, до речі, встановлений знак заборони парковки. Учора було чорне авто, сьогодні – червоний бусик. Люди вийшли та гукали водія. Приїздив чоловік з ТТУ, бив ногами по колесам, щоб спрацювала сигналізація і водій почув. Водій не з’являвся, поліція не їхала, але, як не дивно, люди чекали, щоб таки «здати» його й провчити. Десь об 11.50 прийшов водій автомобіля, люди кинулися до нього з претензіями, але він їх обманув: сказав, що спочатку від’їде, а тоді поговорить, але сів і поїхав геть. О 12 годин трамвай рушив, а люди так і не дочекались поліції», - розповіла житомирянка у коментарі Житомир.info.

Чи виїжджали на місце події патрулі, дізнатися не вдалося.

Як повідомляв Житомир.info, у січні 2017 через неправильно припаркований Ford у Житомирі зупинилися 7 трамваїв, тоді автомобіль евакуювали, а 9 лютого близько 17:00 біля ринку «Хмільники» фура заблокувала проїзд електротранспорту.

Відео зі сторінки у Фейсбук Олександра Швецова

Фото читачки з Facebook

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі