Влада

На обліку в житомирському Центрі соціальної допомоги учасникам АТО – 140 поранених бійців та 40 сімей загиблих

21 February 2017, 16:44

Протягом минулого року у Житомирі був систематизований облік учасників АТО: на кінець року було зареєстровано 2164 учасники антитерористичної операції. На обліку перебуває: 140 поранених учасників АТО, які мають інвалідність І, ІІ,ІІІ груп; 40 сімей полеглих героїв, у яких виховується 30 неповнолітніх дітей.

Про це йдеться в інформації про діяльність спеціалізованого формування Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді «Центр соціальної допомоги учасникам АТО та їх сім`ям» за 2016 рік, яка опублікована на сайті міської ради.

«Центр організовує надання соціальних послуг як на базі спеціалізованого формування, так і за місцем проживання. Учасники АТО та члени їх сімей  систематично долучаються  до соціальних благодійних акцій (усього проведено 48 акцій). Усього у 2016 році соціальними послугами охоплено 7487 осіб, надано 32719 соціальних послуг. За кошти місцевого бюджету було організовано оздоровлення 345 дітей зазначеної категорії у ПЗОВ «Супутник». З метою визначення потреб учасників АТО та членів їх сімей заповнюються соціальні паспорти (складено 1321 соціальний паспорт). Центром також розпочато роботу з організації діяльності груп взаємопідтримки учасників АТО та їх дружин. Спільно з управлінням по зв’язках з громадськістю та управлінням культури міської ради проводиться робота щодо розміщення інформації про загиблих героїв на рекламних носіях міста до Дня пам’яті, привітання членів сімей загиблих із державними та особистими святами.

У 2016 році працівниками Центру видано Міську книгу пам’яті «Герої не вмирають», у рамках фотовиставки «Обійми війни», яка була організована до Дня міста,  оформлено Кімнату пам’яті загиблим героям, організовано святкові заходи з нагоди Дня батька, Дня захисника України на базі військових частин та закладів», - інформує Центр соціальної допомоги.

Як повідомляв Житомир.info, «Центр соціальної допомоги учасникам АТО та їх сім'ям» відкрили 9 квітня 2015 року у приміщенні за адресою: м. Житомир, майдан Корольова, 6.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі