Події

З житомирського супермаркету студент намагався винести іграшки та калькулятор, а 26-річний чоловік – віскі

22 February 2017, 14:55

Упродовж останніх днів чергові наряди поліції охорони виїздили за тривожними сигналами, які надходили на пульт Центру технічної охорони, зокрема і на виклики з торгівельних та розважальних закладів у Житомирі. У результаті правоохоронці затримали двох магазинних злодіїв та двох бешкетників, які з’ясовували стосунки у місцевому кафе.

Про це повідомляє управління поліції охорони в Житомирської області.

«По обіді 17 лютого з одного із житомирських супермаркетів надійшов тривожний сигнал. По прибуттю поліцейські з’ясували, що працівники торгівельного закладу помітили молодика, який намагався пройти повз касу з цілим пакунком товарів, не розрахувавшись. Як встановили поліцейські, хлопець, на якого вказали очевидці, встиг винести за межі каси товару на майже дві тисячі гривень, причому обрав досить специфічний асортимент: настільні ігри, дитячі іграшки, калькулятор, бінокль, будильник тощо. Як з’ясувалось, затриманий – місцевий 23-річний студент. Хлопець у скоєному зізнався. Для встановлення обставин події його доставили до Житомирського відділу поліції. 19 лютого з цього ж торгівельного закладу надійшов ще один виклик. Поліцейські охорони з’ясували, що цього разу 26-річний житель Житомирського району сподівався безкоштовно розжитися двома пляшками віскі загальною вартістю понад 1300 гривень. А уночі наряд поліцейських охорони отримав виклик з місцевого кафе. Як з’ясувалось, двоє відвідувачів до пізньої пори відпочивали та вживали спиртне, а згодом поконфліктували. Словесна перепалка переросла у бійку. Молодиків розборонили. Обох, 35-річного та 26-річного житомирян, доставили до поліцейського відділу. Один з чоловіків звернувся із заявою через побиття. Нині триває з’ясування обставин події», - розповіли в управлінні поліції охорони.

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді 2015 року 23-річна дівчина викрала з гіпермаркету «Караван» у Житомирі креветки та сир.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі