Події

Водієві, який рік тому п’яним збив насмерть 8-річного хлопчика біля водоканалу в Житомирі, дали майже 7 років тюрми

2 March 2017, 10:12

«Скандал, сльози та чоловіча істерика – так у Житомирі завершився судовий процес над водієм, який рік тому зніс людей на зупинці громадського транспорту. Він убив 8-річного хлопчика, скалічив його матір і ще одного чоловіка», - так починається сюжет «Надзвичайних новин» від 1 березня.

Сайт розповідає: п'яте березня дві тисячі шістнадцятого розділило життя двадцятивосьмирічної Ірини на "до" і "після". Тоді вона втратила свого єдиного сина. Артемові от-от мало виповнитися дев'ять. Тієї ночі він разом із мамою їхав до бабусі в Чуднів. Опівночі жінка з сином і ще двоє попутників чекали на маршрутку на виїзді з Житомира. Аж раптом просто на них помчав автомобіль. Peugeot зупинився тільки об дерево. А Ірина з сином розлетілися по асфальту, як кеглі. Хлопчик загинув на місці, його матір медики ледве врятували.

«У Ірини була тяжка травма голови, поламані ключиця, стегно і таз. Вона вже не зможе мати дітей. Жінка отримала другу групу інвалідності. В аварії постраждав іще один чоловік - у нього зламана нога. Водій цілий та неушкоджений. Зате був дуже п'яний. Два і три десятих проміле алкоголю - це фактично пляшка горілки. А швидкість була майже сто двадцять кілометрів за годину, що втричі перевищувало дозволену. Після аварії водій навіть не викликав швидку», - повідомляють «Надзвичайні новини».

Під час суду обвинувачений – колишній міліціонер – спочатку не міг нічого промовити через нерви, а потім сказав, що хотів би помінятися із загиблим хлопчиком місцями. Суд призначив убивці покарання у вигляді 6 років і 10 місяців позбавлення волі, рідні дитини вважають його надто м'яким і подаватимуть апеляцію.

Нагадаємо, 5 березня 2016 року на Корбутівці в Житомирі Peugeot насмерть збив дитину та травмував матір. Пізніше з’ясувалося: чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, водія взяли під домашній арешт.

Як повідомляв Житомир.info, за збитого насмерть підлітка з Андрушівського району екс-дільничному дали мінімальний термін ув’язнення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі