Події

У Житомирі двоє дівчат винесли з пожежі в багатоповерхівці 34-річного чоловіка

2 March 2017, 15:20

2 березня о 01:20 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі дев’ятиповерхівки, що у м. Житомир. Вогонь побачили двоє дівчат, прогулюючись містом. 

Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«Вони негайно зателефонували рятувальникам та кинулись на допомогу. Аби потрапити всередину оселі, їм довелось вибити двері. В одній із кімнат на ліжку дівчата виявили у непритомному стані 34-річного чоловіка. Вони винесли його на свіже повітря та передали медикам, які прибули за повідомленням рятувальників. Потерпілого госпіталізовано до центральної міської лікарні №1 із попереднім діагнозом – отруєння продуктами горіння та опіками різного ступеню важкості. Через сильну задимленість у помешканні для гасіння пожежі вогнеборцям довелося застосувати апарати на стиснутому повітрі. Під час проведення розвідки всередині ланка газодимозахисної служби також виявила в іншій кімнаті квартири чоловіка у напівпритомному стані. Рятувальники вивели 44-річного постраждалого на вулицю, але від подальшої госпіталізації він відмовився. Врятованими виявилися двоє рідних братів, які проживають у квартирі разом із матір’ю. Тієї ночі вона знаходилася на роботі. Пожежу локалізували о 01:37 та о 02:34 – ліквідували. Вогнем знищено майно в одній із житлових кімнат. Загалом до ліквідації загоряння залучалося 9 рятувальників та 2 одиниці пожежної і спеціальної техніки. Ймовірна причина пожежі – необережність під час куріння», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, першого березня у селищі Грозино Коростенського району Житомирської області, рятуючись від вогню, з вікна четвертого поверху вистрибнула жінка та померла в лікарні.

Фото ДСНС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі