Події

Житомирський суд заарештував донеччанку, яка здавала інформацію про ЗСУ бойовикам «ДНР»

7 March 2017, 13:24

Корольовський районний суд міста Житомира 7 березня ухвалив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для 44-річної жительки Донецької області, котру підозрюють у сприянні діяльності «ДНР».

Про це Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«У вівторок, 7 березня 2017 року, за клопотанням, погодженим із процесуальним керівником, ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира особі обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Установлено, що 44-річна жителька Донецької області сприяла діяльності терористичної організації «ДНР». Зокрема, збирала та передавала відомості про дислокацію та переміщення сил та засобів, задіяних у проведенні антитерористичної операції на сході України», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за вчинення особливо тяжкого злочину, відповідно до зазначеної статті, передбачено покарання – позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Як повідомляв Житомир.info, за погодженням із прокуратурою 6 березня жінці повідомили про підозру у сприянні діяльності «ДНР» та затримали задля обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі