Події

У Коростені рятувальники витягнули з каналізаційного колодязя тіло чоловіка

8 March 2017, 10:38

7 березня о 19:26 до служби порятунку «101» від правоохоронців надійшло повідомлення про те, що в каналізаційному колодязі у м. Коростень знаходиться тіло людини. Необхідна була допомога по вилученню її назовні.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«Черговий караул рятувальників у складі 4 чоловік негайно виїхав за вказаною адресою. Прибувши до місця виклику, вони встановили, що на дні колодязя лежить непритомний чоловік років 35-ти. За допомогою штурмової драбини надзвичайники спустилися до низу колодязя приблизною глибиною близько 2 м. Всередині стояв різкий неприємний запах, тому їм довелося застосовувати апарати на стиснутому повітрі для захисту органів дихання. Чоловік лежав на матраці обличчям до стіни. Рятувальники перевірили його пульс та дихання, однак ознак життя він вже не подавав. Вони взяли його під руки та підняли по драбині назовні. Чоловіка одразу передали до рук медиків, які констатували його смерть. Наразі усі обставини надзвичайної події встановлюють фахівці», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 24 листопада 2016 року п’яний чоловік впав у 5-метровий колодязь, намагаючись витягнути відро.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі