Місто

8 березня житомирські патрульні дарували жінкам-водіям тюльпани

8 March 2017, 14:08

Озброївшись тюльпанами замість бланків протоколів житомирські патрульні виходять на чергування. 8 березня у Міжнародний жіночий день у них особливе завдання – привітати жінок-водіїв зі святом.

Патрульні розпочали своє «полювання» із житомирського гідропарку, а потім продовжили дарувати квіти на парковці одного із супермаркетів. Поліцейські кажуть: в такий незвичний спосіб вирішили підняти настрій житомирянкам та привіти їх зі святом.

«У нас сьогодні таке прекрасне свято - 8 Березня, день жінок. Ми будемо вітати жінок-водіїв, та і жінок-пасажирів. Для того, щоб наші жінки завжди були усміхнені, щоб завжди були щасливі, щоб їм було приємно кермувати, щоб це не було «роботою», а щоб вони кермували із насолодою. І при цьому не порушували правила дорожнього руху. На честь такого дня ми будемо робити попередження, подаруємо квіти і, можливо, людина задумається і наступного разу не буде порушувати правила дорожнього руху», - розповідає інспектор роти №1 патрульної поліції м. Житомира.

Отримуючи у подарунок квіти деякі жінки щиро дивувались, і усі в один голос кажуть: не очікували, що патрульні замість виписування штрафів даруватимуть квіти.

«Це вперше і, чесно кажучи, спочатку була дуже здивована. Здається нічого ж не порушила, нічого поганого не зробила, спокійно стояла на парковці. Спочатку виникли такі думки. Це дуже приємно», - каже житомирянка Наталія Дубчак.

«Хотілося б, щоб в такий прекрасний день ми залишалися прекрасними. Я хочу побажати всім жінкам залишатися гарними, щасливими і коханими. І ще хочу сказати нашій поліції, щоб у нас дороги кращі були, нашому мерові Сухомлину, щоб він нарешті-то щось зробив для нас, для жінок. Тому що ми за кермом і у нас дуже великий дискомфорт. І дякую за привітання», - каже житомирянка Алла Любарець.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі