Україна

Від гри своїх підопічних у Джукіча перекосило обличчя

27 March 2008, 17:26
 

Національна збірна України провела свій другий матч під керівництвом Олексія Михайличенка і здобула першу перемогу - 2:0. На цей раз, на відміну від першої гри з Кіпром, нашій команді протистояв достатньо сильний суперник - збірна Сербії, з якою українці, втім, зіграли краще, ніж з відвертим аутсайдером всіх відбірних турнірів.

Після голів Шевченка і  Назаренка серби хоча і намагалися зрівняти рахунок, але робили це якось неохоче, та і шансів хоч би на гол у підопічних Джукіча до завершення матчу так і не було.

\"Національна

 


\"Ми не можемо бути задоволені і зробимо висновки. Добре, що ми отримали цей досвід. Оцінюю цей факт позитивно. Погано, що коли ми пропускаємо, то починаємо грати нервово. Хочу переконати гравців грати спокійніше. Ми продовжуємо нашу підготовку і роботу в заданому напрямі. Мої гравці хотіли перемогти. Неправильно думати, що гравці виходять на поле без бажання. У другому таймі вони намагалися переламати хід зустрічі, але дуже часто втрачали м\'яч і не змогли побудувати гру на контратаках\", - розповів Джукич після матчу.

Фото: УНІАН

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі