Місто

Життя преміум класу в Житомирі – живіть з насолодою!

16 March 2017, 11:46

Домашній затишок … Кожен з нас вкладає свій зміст у це поняття. Для одних – це аромат маминих ранкових смаколиків, для інших – веселі родинні вечері за спільним столом, а хтось найкраще розуміє затишок, зручно вмостившись біля вікна з гарним краєвидом, гріючи руки об горнятко запашного чаю. Але є місце, де гармонійно поєднуються всі складові щасливого та комфортного життя, місце, в якому неможливо не бути щасливим. Це – житловий комплекс Преміум Парк в Житомирі.

Чому ми так впевнені в успіху нашого проекту? Це просто, адже саме у нас житомиряни отримують все, про що вони мріяли: мальовничий краєвид на круті береги Тетерева, просторі сучасні квартири, широкі можливості щодо індивідуального планування житла, гарантії якості від надійного забудовника і, безперечно, тиху паркову зону за два кроки від своєї оселі. Чи можливо знайти краще поєднання?

Приділяючи багато уваги задоволенню майбутніх мешканців, ми не забуваємо також про їх безпеку і комфорт: будинок зводимо із надійної цегли вітчизняного виробника, в кожній квартирі встановлюємо вікна з високоякісного німецького 6-камерного профілю, а також пропонуємо своїм улюбленим клієнтам можливість скористатись пакетом додаткових послуг – за вашим бажанням, ми із задоволенням втілимо в життя ваш особистий дизайн-проект та позбавимо вас від «брудної» роботи, зробивши ремонт квартири «під ключ».

Якщо у вас все ще залишились невеличкі сумніви, ми радо запрошуємо вас долучитись до урочистостей з нагоди здачі в експлуатацію 6-ї секції житлового комплексу – ви отримаєте унікальну можливість на власні очі переконатись, що ми змінюємо уявлення про міські квартири, пропонуючи якість і комфорт, які не поступаються родинним маєткам!

Завітайте до нас 23 березня, і розділіть радість від отримання власного житла разом із нашими новоселами. А ще цього дня ключі від своїх майбутніх осель отримають сім`ї учасників АТО, адже ми – соціально-активна компанія!

Житловий комплекс Преміум Парк – живи з комфортом, живи з насолодою!

м. Житомир, вул. Синельниківська, 14

тел.: +38 (097) 115-00-33, +38 (050) 033-33-51.

www.premium-park.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі